torstai 21. maaliskuuta 2013

Robotti

Tässä nyt on minun hitsaama ja luoma robotti, jonka olen harjoituksena tehnyt. Mauri siis käski tehdä suomalaista metallitaidetta ja minähän tein, tänään sain vihdoin valmiiksi kuukausi sitten aloitetun harjoituksen. Tässä nyt on ollut ainakin kolme viikkoa edellisestä hitsaamisesta ja silloin robotin toinen antenni jäi hitsaamatta kiinni, ja tänään myös tein pientä koristetta.
Robotti edestä
Robotti takaa
Levykärrystä sen verran, että tässä on nyt aavistuksen muutettu SketchUp-kuva mittoineen. Majurin kanssa tosin tänään puhuttiin, että varmaan käännetään pari metalliputkea toisin päin. Putket me Sannin kanssa katkottiin eilen oikeisiin mittoihin, ilmeisesti minä aloitan huomenna hitsaamaan niitä kiinni toisiinsa.
Levykärry kootaan kolmesta osasta, eli nuo pystyssä olevat ristikot ja alas tuleva kehikko, jonka päälle ristikot hitsataan kiinni. Aloitan sitten huomenna alimmaisesta osasta, saa nähdä että kuinka kauan sen kanssa tappelen kun yksin teen. Sanni kun ei ole huomenna osastolla, vaan opiskelee matikkaa, äidinkieltä, vai mitä se lukujärjestys sitten näyttääkin. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti